Onze leukste momenten

Pfffew! 10 jaar DutchGiraffe. Dat is nogal wat. We hebben dan ook een verzameling gemaakt van leuke, ludieke, opvallende en kenmerkende momenten.

2008

Start DutchGiraffe

Op 2 januari 2008 klonk het startschot. We maakten de keuze tussen Microsoft en Apple (Apple won), betrokken we unit 8 binnen de CabFab en DutchGiraffe was een feit!

Horecava magazine

Onze eerste opdracht: Het Horecava Magazine. 4 Dagen lang lopen we met een filmploeg en fotograaf rond op de Horeca Beurs in de RAI om iedere dag het verslag van de dag te maken en naar alle bezoekers en standhouders te sturen.

Sodexo

Onze echte eerste klant was Sodexo. Nu al weer 10 jaar onderdeel van de kudde van DutchGiraffe. We hebben samen veel mooie producties tot stand weten te brengen waaronder de Gusto Flits.

2009

Unilever in 20 landen

We maakten een prachtige deal met Unilever Foodsolutions en brachten het online magazine platform MagStream naar 20 landen.

2010

1e bedrijfsuitje & Strategie sessie

Zoals het een echt bureau betaamd, vierden we in 2010 ons eerste bedrijfsuitje/strategieweekend. Met een speedboot naar Terschelling waar we vol overgave toekomstplannen smeedde.

2011

We sponsoren Eiffel Towers uit Den Bosch

We sponsoren een basketball team uit Den Bosch. Waarom? Dat weet niemand echt helder voor de geest te halen, maar leuk was het wel!

2012

2013

Erik Driessen

Naast alle hoogtepunten beleven we in 2013 ons grootste dieptepunt. Het afscheid van Erik Driessen, mede-oprichter en -eigenaar van DutchGiraffe. Hij bracht ons eindeloos veel energie en idee├źn. We missen ‘m nog steeds.

2014

De lancering van Eline Spreekt

En eindelijk is het zover. De lancering van Eline Spreekt. We ontwikkelen een iPad app waarmee je van je iPad een spraakcomputer kunt maken. Grote successen blijven uit, maar de levensstandaard van de gebruikers wordt absoluut verhoogd. En daar doen we het voor!

En daar kwam Roos…

Ondertussen bestaat het team van DutchGiraffe uit 12 man. Inderdaad: 12 mannen. Gelukkig kwam daar Roos. Zij gaat de boeken in als de eerste vrouwelijke giraffe van onze kudde.

2015

Digital Magazine Award

Voor het derde jaar op rij sturen we werk in voor de Digital Magazine Award in Londen. Winnen doen we niet, maar we verdienen wel een Honorable Mention. Tof!

2016

Een van onze zo gekoesterde awards sneuvelt

Helaas. Een overijverige stage sollicitant stoot een van onze awards van een kastje. Het resultaat is bedroevend. Het lot was ons op dit moment in 2016 helaas duidelijk niet positief gestemd. Die van de stagiair trouwens ook niet.

2017

Surfen in Marokko
Een award voor Eline Spreekt

Eindelijk wordt de kracht van Eline Spreekt onderschreven door vakkundige jurt. We winnen een Digital Communicatons Award in Berlijn. Na een spannende en superkorte pitch van 3 minuten winnen we ‘s avonds de strijd en ontvangen een prijs in de categorie ‘beste app’.

2018

Dit jaar vernieuwen we weer helemaal met de lancering van WP-Publisher. Het vervolg op WP-Magazines en natuurlijk nog steeds 100% WordPress based.

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up