Judith Noordzij was advocaat en besloot zichzelf te worden

“Focus. We hebben nergens geleerd wat het precies betekent om te focussen. Behalve dat we op school af en toe toegeworpen krijgen ‘dat je je tijdens de les moet focussen op je schoolwerk.’ In het werkende leven gaan we hiermee verder. We focussen op het ultieme CV. We doen nog een studie en gaan aan het werk. Daar proberen we ons te focussen. Maar op wat? Op groei? Op het bedrijf waar je werkt? Op je privéleven? Of op jezelf? Gek dat focus zo bepaald wordt door externe omstandigheden, vind je niet?”.

“Bepaal wie je wilt zijn, bepaal wat je wilt doen en bepaal hoe je dat gaat doen. Vertrouw op jezelf en stay focussed”

“Ik had geen focus. Ik probeerde in een plaatje te passen waar ik niet in paste en werd daar doodongelukkig van. Ik was advocaat en was hard aan het werk om te voldoen aan…aan wat eigenlijk? Ik vergat een belangrijke focus: mezelf. Dat resulteerde in een heftige burn-out. Zonder breakdown geen breakthrough en dat gold zeker voor mij. Na een periode van volledige aandacht voor mezelf, probeer ik nu op anderen over te brengen hoe belangrijk die focus op jezelf is. Positieve focus, een belangrijke nuance.

Gedurende de afgelopen jaren heb ik een bovenmatige interesse ontwikkeld in het menselijk gedrag, het menselijk lichaam en het menselijk brein. En dan vooral in de wisselwerking tussen deze drie. Om hier elke dag mee bezig te kunnen zijn, ben ik online ondernemer, coach, spreker en schrijver. Mijn belangrijkste tip? Bepaal wie je wilt zijn, bepaal wat je wilt doen en bepaal hoe je dat gaat doen. Vertrouw op jezelf en stay focussed.”

Video
Share

Your name

Your e-mail

Name receiver

E-mail address receiver

Your message

Send

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Send

Sign up

Sign up